Zahradní slavnost  <b>18.5.2024</b>

Zahradní slavnost 18.5.2024

18.5.2024

Děti Dospělí Studenti

House of English pořádá zahradní slavnost pro studenty s rodinami a přáteli

Milí studenti, rodiče a přátelé jazykové školy House of English a neziskové organizace KLIDvHK,

velice rádi bychom vás pozvali na výjimečnou akci, kterou jsme pro všechny studenty a jejich rodiny a kamarády připravili,

na 18.května 2024 od 9:30 - 18:00 - Zahradní slavnost/Garden Party.

Po náročné době covidové a postcovidové vám chceme touto cestou poděkovat za dlouholetou přízeň a podporu a zároveň cítíme, že je pro všechny naše děti, studenty, učitele i rodiče důležité se čas od času vidět opravdově a ne jen onlinově nebo v rychlosti mezi dveřmi. 

Pro děti a studenty je zdrojem nadšení pro jazyk to, že se mohou setkat se svými učiteli mimo klasickou výuku a užít si pohodový den v otevřeném prostoru školy a na přilehlé zahradě a podělit se o zážitek i s rodinou a kamarády. Program naleznete v příloze nebo na našem webu v aktulitách.

Angličtina je pojítkem nás všech a bude i odrazovým můstkem pro celodenní akci, ale velkou podporou jí bude i čeština - připravili jsme pro naše studenty všech věkových kategorií - od 3 do 99 let - hudební představení, soutěže, tombolu, koncerty anglických a řeckých písniček, občerstvení (buřtíky, pivko atd.) a mnoho dalšího (detaily naleznete v přiložené pozvánce).

Ve zkratce: 

  1. Akce začíná už nyní,protože jsme vyhlásili pro naše studenty- SOUTĚŽ, do které se mohou přihlásit do konce dubna.  Fantazii se meze nekladou, podstatné je téma Já a House of English - přihlásit se může kdokoliv malí, střední i velcí! Složit písničku, zarecitovat básničku, natočit video, háčkovat, péct, napsat příběh, nakreslit obrátzek, vytvořit prostě cokoliv ... Podmínky soutěže najdete v příloze nebo na našem webu v aktualitách.
  2. Každý, kdo se učí v House of English, může přijít s rodinou, kamarády a užít si květnový sobotní den s anglickou a řeckou hudbou(2 kapely)  a i řeckým občerstvením. 
  3. Pro nejmenší už dopoledne hudební a taneční představení, do kterého se mohou dětičky zapojit.  Pro větší i největší  celodenní soutěže/promítání/povídání s lektory/hudební doprovod.  Vyhlášení soutěže cena poroty a cena veřejnosti (přijďte podpořit projekt svých dětí). Tombola. Občerstvení v průběhu celého dne.
  4. Pokud by se někdo  z dětí, studentů, rodičů  chtěl jakýmkoliv způsobem zapojitdo  Zahradní slavnosti (například máme dobrovolníky, kteří zahrají na piano) nebo cokoliv, stačí se s námi spojit.
  5. Vstupné je dobrovolné a výtěžkem podpoříme charitativní projekt z Donia.

Závěrem:

Přijďte si s námi užít den, popovídat si, pobavit se a odpočinout si a podpořme se vzájemně dobrou náladou a laskavostí!

Budeme se na vás moc těšit a chtěli bychom vás poprosit, akce není povinná, můžete se rozhodnout na poslední chvíli, nebo účast zrušit,  ale pokud uvažujete, že se jí zúčastníte, prosíme vás, dejte nám nezávazně vědět (stačí napsat sms nebo mail ), abychom aspoň orientačně věděli a mohli celý prostor zahrady a občerstvení a soutěží v poklidu zajistit. Děkujeme moc za pochopení

A těšíme se na viděnou 18.5.2024 na Zahradní slavnosti House of English

 

Kontaktní informace

Jazyková škola H.O.E. s.r.o. (House of English)
Učebny: Wonkova 340, Hradec Králové
Sídlo: Zelená 764, 500 04 Hradec Králové
Do obchodního rejstříku zapsána u Krajského soudu v Hradci Králové dne 4.června 2013, oddíl C, vložka 32301.

IČO 01730126

Obecné informace:

Mgr. Katina Chalupová

ředitelka jazykové školy

Telefon: +420 777 314 220

E-mail: info@house-of-english.cz

Informace o kurzech pro předškoláky a první stupeň, informace k online kurzům:

Bc. Adéla Vejvodová

zástupkyně ředitelky

Telefon: +420 774 981 600

E-mail: adela@house-of-english.cz

Informace o kurzech pro druhý stupeň, SŠ, dospělé a firmy:

Mgr. Věra Pohlová

PR Manager and Course Coordinator II

Telefon: +420 774 225 855 

E-mail: verka@house-of-english.cz